Är du vår nya operativa projektledare?

Bon Relations är en kreativ byrå som brinner för att skapa kommunikation som utvecklar hållbara relationer. För oss innebär det goda och långsiktiga relationer med alla som vi möter på vår väg: uppdragsgivare och deras kunder, våra samarbetspartner och leverantörer – och inte minst med varandra.

Just nu söker vi en operativ projektledare till vårt team. I denna roll ansvarar du för den dagliga kontakten med dina kunder samt att driva produktionen framåt genom hela projektet, ser till att vi alltid håller högsta kvalitet och levererans enligt tidsplan. För oss är det viktigt att du både kan lyfta blicken och se helheten, men även ett sinne för detaljer samt att du är nyfiken och gillar att utmana dig själv.

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet från en liknande roll.

Som person är du trygg i din egen kompetens, bra på att driva dina projekt framåt och har inga problem att arbeta snabbt och effektivt, både ensam och i team. För att göra underverk i rollen tror vi att du är strategisk, har en bra affärsförståelse och är duktig på att argumentera för din sak. För att trivas i teamet så behöver du vara prestigelös, positiv och ha lätt för att skapa goda relationer till kollegor och kunder.

Ansök senast den 3 september till hej@bonrelations.se med CV och där du berättar lite kort om dig själv. Intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.