Bon Relations.

Vi är en kommunikationsbyrå som går igång på att ta reda på det där lilla extra om mottagarna. Vi tror på emotionell och kreativ kraft i kombination med smart strategi.

Genom att beröra människor utifrån vilka de är, deras behov och önskemål – når vi hela vägen in. Vi glömmer aldrig att det, oavsett målbild, kanal eller budskap – alltid är en människa som är mottagare. Som ska påverkas.

Tillsammans får vi det att hända.
Vi är övertygade om att det finns en styrka i kollektiva insatser och vi bygger Bon Relations med en supermix av kompetenser och erfarenheter. Det är i det nära samarbetet magin sker. Vi arbetar därför alltid nära våra uppdragsgivare, för vi vet att det är med vår samlade kunskap och kompetens som vi kan skapa kommunikation som får mottagarna att reagera och agera.

Våra fem heliga principer är; relevans, långsiktighet, lojalitet, engagemang och effekt.

Om det inte är hållbart är det ohållbart.
Vi vill vara en viktig del i samhällsbygget och bidra till en hållbar värld på vårt vis. Våra uppdragsgivare är ofta aktörer som tar plats i samhället och drivs av att göra skillnad inom sitt område. Hur kan ditt varumärke skapa hållbar förändring?

Kontakt hittar du här