Vi söker en formsäker Art Director!

Bon Relations växer och söker nu efter en erfaren och formsäker Art Director. Tjänsten är till en början på 75% men med avsikt att bli heltid.

I rollen som Digital Art Director hos oss:

  • Får du skapa strategiska och kreativa kommunikationslösningar som svarar mot kundernas målsättningar.
  • Säkra att idé och uttag går hand i hand med målgrupp och media.
  • Är det viktigt att ha både ett helhetstänk men även ett sinne för detaljer.
  • Behöver du vara skarp på att visualisera idé och koncept i tänkta kommunikationslösningar samt nyfiken och gillar att utmana dig själv.
  • Innebär rollen även produktion så du behöver kunna arbeta obehindrat i InDesign, Photoshop, Illustrator och After Effects.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från en liknande roll och som har bred kunskap inom det digitala såväl som print.

Som person är du trygg i din egen kompetens, bra på att driva dina projekt framåt och har inga problem att arbeta snabbt och effektivt, både ensam och i team. För att göra underverk i rollen tror vi att du är strategisk, har en bra affärsförståelse och är duktig på att argumentera för din sak. För att trivas i teamet så behöver du vara prestigelös, positiv och ha lätt för att skapa goda relationer till kollegor och kunder.

Bon Relations är en kreativ byrå som brinner för att skapa kommunikation som utvecklar hållbara relationer. För oss innebär det goda och långsiktiga relationer med alla som vi möter på vår väg: uppdragsgivare och deras kunder, våra samarbetspartner och leverantörer – och inte minst med varandra.

Ansök senast den 8 januari till hej@bonrelations.se genom att skicka in CV, portfolio och berätta lite kort om dig själv. Intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.