Vi söker en Digital Art Director till föräldrarvikariat

I rollen som Digital Art Director kommer du framför allt att arbeta med att skapa strategiska och kreativa kommunikationslösningar som svarar mot kundernas målsättningar och säkra att idé och uttag går hand i hand med målgrupp och media.

För oss är det viktigt att du både har ett helhetstänk men även ett sinne för detaljer. Du är även skarp på att visualisera idé och koncept i tänkta kommunikationslösningar samt nyfiken och gillar att utmana dig själv. Eftersom rollen kommer att innebära produktion så behöver du kunna arbeta obehindrat i After Effects, InDesign, Photoshop och Illustrator.

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet från en liknande roll och som har bred kunskap inom det digitala såväl som print.

Som person är du trygg i din egen kompetens, bra på att driva dina projekt framåt och har inga problem att arbeta snabbt och effektivt, både ensam och i team. För att göra underverk i rollen tror vi att du är strategisk, har en bra affärsförståelse och är duktig på att argumentera för din sak. För att trivas i teamet så behöver du vara prestigelös, positiv och ha lätt för att skapa goda relationer till kollegor och kunder.

Rollen är ett föräldravikariat med start i juni.

Ansök senast den 31 maj till hej@bonrelations.se där du berättar lite kort om dig själv och delar din portfolio. Intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.