Nu söker vi en Digital Kreatör!

Just nu söker vi en Digital Kreatör med fokus på produktion – främst rörligt, digitalt och webb – till vårt team. I rollen kommer du arbeta med att ta ut idéer i olika kanaler för flera av våra kunder. Du behöver snabbt kunna sätta dig in i våra kunders varumärken, både visuellt och i tonalitet, och kunna skapa lösningar som svarar mot bestämda målsättningar. Du kommer jobba nära vår AD som har ett övergripande ansvar för det strategiska.

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom grafisk design, har några års erfarenhet från en liknande roll och som trivs med att arbeta från produktion till leverans. Du behöver vara formstark och trygg i din egen kompetens och vara van vid att arbeta i korta snabba projekt, både ensam och i team. För att trivas hos oss så är du en prestigelös, nyfiken och positiv person som gillar att ha kul på jobbet. Du behöver ha stor erfarenhet av att arbeta i program som After Effects, Photoshop, Illustrator, Premiere Pro och Figma/XD.

Ansök senast 1 december till  med CV, där du berättar lite kort om dig själv och portfolio. Intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.