Vi söker sylvass projektledare!

Bon Relations växer och söker efter en erfaren och strategisk projektledare som kan briljera med oss. Som projektledare hos oss får du jobba högt och lågt, vara delaktig i kreativa processer och samtidigt ha övergripande ansvar för slutleveranser till kund. Ditt ansvar blir att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer, identifiera affärsutmaningar hos kunderna och leda arbetsgruppen genom detta arbete.

I rollen som projektledare hos oss ansvarar du för:

  • Det strategiska och operativa arbetet, från brief och kreativ process till genomförande, leveranser av olika typer av material samt till uppföljning av effekt, resultat och mål.
  • Att tillsammans med kundansvarig identifiera utvecklingsmöjligheter och problemområden på ett kunnigt, engagerat och insatt sätt.
  • Lyfta blicken och se helheten, men också vara noggrann och ha ett sinne för detaljer.
  • Arbeta i ett nära samarbete och leda det kreativa teamet för att kampanjer levereras enligt brief, tidplan, budget och kvalitet.
  • Budgetansvar för dina kunder och för att projekten blir lönsamma.
  • Att ha en god affärsförståelse vilket gör att du både skapar nya och säkerställer befintliga uppdrag hos dina kunder.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet från en liknande roll på byrå och som trivs med att arbeta hela vägen från idé till leverans. Du behöver vara trygg i din egen kompetens, bra på att driva dina projekt framåt och inte ha några problem med att arbeta snabbt och effektivt, både ensam och i team. För att prestera i rollen tror vi att du är strategisk, har en bra affärsförståelse och är duktig på att argumentera för din sak.

För att trivas hos oss är du en prestigelös, nyfiken och positiv person som har lätt att skapa goda relationer till dina kollegor och kunder.

Bon Relations är en kreativ byrå som brinner för att skapa kommunikation som utvecklar hållbara relationer. För oss innebär det goda och långsiktiga relationer med alla som vi möter på vår väg: uppdragsgivare och deras kunder, våra samarbetspartner och leverantörer – och inte minst med varandra.

Ansök senast den 23 februari till hej@bonrelations.se genom att skicka in CV och berätta lite kort om dig själv. Intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.